WIE ZIJN WIJ

Wij zij een protestantse gemeente. Onze roots liggen in de Betuwe. Oude grond waar oorspronkelijke bewoners en nieuwe Nijmegenaren samenleven. Voor al deze inwoners willen we kerk en inspiratiebron zijn. Een plek voor iedereen die op zoek is naar zingeving en verdieping.

Dat doen we op een vernieuwende manier. Zo organiseren we bijvoorbeeld
Geloof &..., Eat&Greet en Liberaal Christendom; bijeenkomsten met een verschillend karakter, soms luchtig van toon, soms serieus en diepgaand, maar altijd met ruimte voor verbinding en ontmoeting.

DE 4-PLEK

De drie protestante kerken van Lent, Oosterhout en Ressen werken al jaren nauw samen. Sinds 2017 noemen we onszelf De 4-plek.
4 omdat we vinden dat we meer zijn dan alleen drie kerkgebouwen van hout en steen. De 4e plek creëren we overal waar we bij elkaar komen om in gesprek te gaan en zo samen kerk te zijn. Ook daar staan zingeving, ontmoeting en verdieping centraal.
Daarnaast staat onze naam voor de plek waar we het leven samen met God en met elkaar vieren. Bijvoorbeeld op bijzondere, betekenisvolle momenten in het leven, tijdens de zondagse vieringen in één van onze mooie kerken of op christelijke feestdagen.

ONZE PREDIKANT

Sinds begin 2017 is Wilma Hartogsveld onze predikant. Iemand met tact en lef die de weg opent naar vernieuwing. De juiste persoon op de juiste plek, de 4-plek. Wil je weten wie Wilma is en hoe zij vormgeeft aan geloven en verbinden? Kijk dan naar de video hieronder.

Wilma Hartogsveld

ANBI Gegevens

Hieronder vindt u de links naar de ANBI gegevenspagina's

Diaconie https://4-plek.nl/anbi-diaconie
Kerkvoogdij https://4-plek.nl/financien
Historisch
Lent Kerkvoogdij Diaconie
Oosterhout Kerkvoogdij Diaconie
Ressen Kerkvoogdij Diaconie

Privacy verklaring

De privacy verklaring voor de 4-plek staat hier.