Christelijke meditatie

Christelijke meditatie

Datum
20 maart 2025
Locatie
Kerkenhofstraat 3, Ressen
Tijd
20:00 - 21:30
Soort
Pleisterplaats Ressen

Een moment van rust en stilte, wat kun je daarnaar verlangen in deze snel veranderende maatschappij waar voortdurend een appel op je wordt gedaan. Even tijd om je te kunnen concentreren op wat werkelijk belangrijk voor je is. 

Pleisterplaats Ressen organiseert opnieuw een aantal christelijke meditatie-avonden. Avonden waarin je je kunt richten op deze innerlijke stilte. Tijdens deze meditaties zullen voornamelijk items aan bod komen die te maken hebben met het geloof, met vragen als: ‘Wat geloof ik nou eigenlijk en wat betekent dit voor mijn dagelijks handelen?’ en ‘Wat drijft mij nu echt?’ De avonden worden gehouden in het eeuwenoude kerkje van Ressen, een kerk die een zeer gewijde stilte uitademt.
Er zullen verschillende vormen van meditatie worden aangeboden. 

We bieden deze vier avonden aan in februari en maart. De meditaties zijn op de donderdagavonden, van 20.00 tot 21.30 uur. 

Aanmelden kan tot een week vóór aanvang van de eerste avond. De grootte van de kerk laat niet meer dan 10 deelnemers toe. Wie het eerst komt die het eerst maalt, dus meld je snel aan. Je kunt je per blok inschrijven via Nenny.

Data:  6 en 20 februari, 6 en 20 maart 
Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur
Plaats: Protestantse kerk Ressen, Kerkenhofstraat 3, 6684 DJ Ressen
Kosten: € 35 per blok van vier avonden (inclusief thee), graag contant betalen bij aanvang van de eerste avond.