Live stream

De diensten van de 4-plek zijn nu ook live te volgen via een stream op https://viering.4-plek.nl/. Op die pagina kunt u ook voorgaande diensten terugkijken.

DIENST TERUGLUISTEREN

Wilt u een dienst terugluisteren? Dat kan naast onze eigen stream pagina ook via de website www.kerkomroep.nl. Typ 'Oosterhout' in het vak plaatsnaam. U kunt nu de gewenste uitzending/dienst van de protestantse streekgemeente terugluisteren.

Kindernevendienst & kinderoppas
We vinden het belangrijk dat er ook een plek voor kinderen is in onze kerk. Daarom is er iedere zondag kindernevendienst (voor basisschoolkinderen tussen 4-12 jaar) en kinderoppas (voor kinderen tot 4 jaar).

 

BIJZONDERE COLLECTES

Doorgaans hebben we bij de uitgang een zogenaamde 'bijzondere' collecte waarbij we geld inzamelen voor een specifieke bestemming. U vindt het overzicht voor de komende diensten in bovenstaande tabel. De selectie van goede doelen wordt gedaan door de kerkenraad en wordt tijdens de dienst nog extra toegelicht.

(T)ROUWDIENSTEN

Indien u gebruik wilt maken van één van onze kerken voor een rouwdienst of een trouwdienst, kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de betreffende kerk via de scriba van de Streekgemeente. Zie ook Contact