Live stream

De diensten van de 4-plek zijn live te volgen via deze link naar https://viering.4-plek.nl/

 

DIENST TERUGLUISTEREN

Wilt u een dienst terugluisteren? Dan kan via de website www.kerkomroep.nl. Typ 'Oosterhout' in het vak plaatsnaam (rechts op de website). Vervolgens klikt u op 'Protestantse streekgemeente' (boven aan de website) en kunt u onderaan het scherm de gewenste uitzending selecteren.
Kindernevendienst & kinderoppas
We vinden het belangrijk dat er ook een plek voor kinderen is in onze kerk. Daarom is er elke zondag kindernevendienst (voor basisschoolkinderen tussen 4-12 jaar) en kinderoppas (voor kinderen tot 4 jaar).

BIJZONDERE COLLECTES

Doorgaans hebben we bij de uitgang een zogenaamde 'bijzondere' collecte waarbij we geld inzamelen voor een specifieke bestemming. U vindt het overzicht voor de komende diensten in bovenstaande tabel. De selectie van goede doelen wordt gedaan door de kerkenraad en wordt tijdens de dienst nog extra toegelicht.

(T)ROUWDIENSTEN

Indien u gebruik wilt maken van één van onze kerken voor een rouwdienst of een trouwdienst, kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de betreffende kerk via de scriba van de Streekgemeente. Zie ook Contact