DIENST TERUGLUISTEREN

Wilt u een dienst terugluisteren? Dan kan via de website www.kerkomroep.nl. Typ 'Oosterhout' in het vak plaatsnaam (rechts op de website). Vervolgens klikt u op 'Protestantse streekgemeente' (boven aan de website) en kunt u onderaan het scherm de gewenste uitzending selecteren.
Kindernevendienst & kinderoppas
We vinden het belangrijk dat er ook een plek voor kinderen is in onze kerk. Daarom is er om de week kindernevendienst (voor basisschoolkinderen tussen 4-12 jaar) en kinderoppas (voor kinderen tot 4 jaar). In de regel is er op de 1e en de 3e zondag van de maand kindernevendienst en kinderoppas; dit is in bovenstaande tabel aangegeven. Let op: bij bijzondere vieringen wijkt dit af; dit is in bovenstaande meegenomen.

Ook in diensten waarbij geen Kindernevendienst wordt gehouden, zijn gezinnen met kinderen welkom. In de kerk zijn dan werkplankjes beschikbaar met daarop een kleurplaat, puzzel of iets dergelijks, zodat zij tijdens de dienst zelf met iets aardigs bezig kunnen zijn.

BIJZONDERE COLLECTES

Doorgaans hebben we bij de uitgang een zogenaamde 'bijzondere' collecte waarbij we geld inzamelen voor een specifieke bestemming. U vindt het overzicht voor de komende diensten in bovenstaande tabel. De selectie van goede doelen wordt gedaan door de kerkenraad en wordt tijdens de dienst nog extra toegelicht.

(T)ROUWDIENSTEN

Indien u gebruik wilt maken van één van onze kerken voor een rouwdienst of een trouwdienst, kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de betreffende kerk via de scriba van de Streekgemeente. Zie ook Contact