Nieuws

Startzondag ‘Veelkleurige gemeente’ 5 september

Dit keer is de start van het nieuwe seizoen wel heel bijzonder: dat is namelijk ook de start van de officieel samengevoegde gemeentes van Lent, Oosterhout, Ressen met Nijmegen Noord tot de Protestantse gemeente ‘De Vierplek’. Daar zullen we uiteraard op een feestelijke manier bij stil staan!
De Startzondag wordt dit jaar gehouden op het terrein van Tine Maters (waar de buitendienst op 18 juli ook plaatsvond). Waaldijk 50.
Super fijn dat Tine ons weer gastvrij ontvangt, het is een prachtige locatie waar we ook met iedereen die dat wil gewoon zonder aanmelding bij aanwezig kunnen zijn. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronaregels en vertrouwen we erop dat mensen met verkoudheidsklachten thuis blijven.
Programma:
10:00 uur: Buitendienst/gezinsdienst
10:45 uur: Ontmoeting met koffie/thee/limonade en taart
11:15 uur: start van het veelkleurige programma ‘voor elk wat wils’ waaronder een Bijbelspeurtocht door het bos en een marktje waar (zelfgemaakte) dingen verkocht worden voor straatkinderen in Oeganda.
12:15 uur: uitgebreide lunch, verzorgd door de organisatie ‘Zij aan Zij’, een organisatie in Nijmegen die vrouwen zonder geldige verblijfspapieren ondersteunt.
13:15 uur (ongeveer…) afsluiting

We hopen op een prachtige dag met een mooie opkomst!
Wie een handje mee wil helpen bij het klaarzetten en opruimen en bij de koffie/lunch, graag melden bij Tine Maters of één van de organisatoren!

Caroline ’t Hoen, Pia Nederveen en Wilma Hartogsveld