Nieuws

Oktoberfest op 9 oktober, landwinkel de Woerdt

Op 9 oktober organiseert de Diaconie samen met de jeugd een waar ‘Oktoberfest’! Verwarm je hart en handen op dit feest waar allerlei moois en lekkers te koop zal zijn, onder andere een mooie verzameling boeken. Zelf koken is ook niet nodig die dag, heerlijk toch? De opbrengst gaat naar Stichting Vagebond. Deze stichting zet zich in voor de daklozen in onze regio. De markt wordt gehouden van 18:00 – 19:30 uur op het sfeervolle terrein van Landwinkel de Woerdt in Ressen. Kom ook en vier dit herfstfeest met ons mee! Van harte welkom!

Het ‘Oktoberfest’ is onderdeel van de activiteiten van ‘Nacht zonder dak’ van onze jeugd:
Ben jij in voor een nacht vol zinnig avontuur? Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud en wil je Nijmegen wel eens door hele andere ogen bekijken? Zet dan alvast het volgende in je agenda:
Op 9 en 10 oktober, de wereld daklozendag, organiseren we weer de ‘nacht zonder dak’. Op deze dagen kom je meer te weten over wat het is om dakloos te zijn, zamel je geld in met jullie eigen benefiet bazaar en…..knutsel je, je eigen slaapplek in elkaar! Begeleiding, gezelligheid, aanmoediging en een heerlijk ontbijt worden geregeld door de diaconie. Geef je op bij Steve, steve.pinontoan@4-plek.nl
Oktoberfest / 9 oktober 2021 / 18.00-20.00 / Landwinkel de Woerdt in Ressen