KERK OP SCHOOT

Ds. Beer nodigt jullie uit voor Kerk op schoot: een korte, belevingsgerichte viering voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Tijdens deze vieringen maken ze op een speelse manier kennis met Bijbelverhalen en kunnen ouders en/of grootouders elkaar op een informele manier ontmoeten.
We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende peutermelodieën) en belevingsgerichte activiteiten.

Meer informatie is te vinden op www.kerkopschoot.nl.
Aanmelden mag bij wilma@4-plek.nl, maar je bent ook zonder aanmelden welkom.

 

MUSICAL

Ieder jaar is er een musical voor kinderen van ongeveer 7 t/m 14 jaar.
We oefenen op drie woensdagmiddagen en nog een keer op de (zater)dag van de uitvoering. Je hoeft geen talent te hebben voor acteren of zingen.

KINDERNEVENDIENST

Er is wekelijks kindernevendienst tijdens de kerkdienst. De kinderen worden in de loop van de dienst naar voren geroepen door de voorganger die een kort inleidend gesprekje met ze voert. Daarna steekt een van de kinderen de kaars aan die meegaat naar hun eigen ruimte. Na de lezingen en de overdenking komen de kinderen weer terug in de kerk.

We werken met Biblebasics, de methode van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap, waarin de belangrijkste en mooiste Bijbelverhalen in drie jaar tijd worden verteld.

Op kerstavond is er een gezinskerstnachtdienst waarin ook opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom zijn.

Voor de zomervakantie organiseren we een kindernevendienst uitje om het jaar af te sluiten.

Wil je op de hoogte blijven van de kindernevendienst? Stuur dan een e-mail aan wilma@4-plek.nl.

 

JEUGDDIENST

Een paar keer per jaar is er een jeugddienst voor jongeren, waar ze zelf ook aan meewerken.