Nieuws

Buitendienst op 18 juli met dienstenveiling

Wat fijn dat we op zondag 18 juli weer te gast konden zijn bij Tine Maters, in het Oosterhoutse bos , waar we van het mooie weer, elkaars gezelschap en haar gastvrijheid mochten genieten!

Het was een prachtige dag waar meer dan tachtig mensen van jong tot oud aan deelnamen. Er werd gezongen onder leiding van Peter Bram en Caroline speelde op de dwarsfluit. Een meerstemmig kwartet, waaraan behalve Peter Bram, Caroline en Wilma, ook Martin deelnam, zorgde ervoor dat het ook zonder piano of orgel mooi klonk. De kinderen hadden Kindernevendienst op de deel, de jongeren hebben na de dienst de talentenveiling gehouden, iedereen heeft weer kunnen genieten van koffie, thee, limonade en door Greet gebakken bananentaart.

Wat een mooie talenten (van gemeenteleden) werden er geveild door de veilingmeesters Tess, Sanne, Sterre en Marit! De veiling heeft maar liefst 1090,- opgebracht voor straatkinderen in Oeganda en het dierenasiel. Na afloop van de veiling is de jeugdgroep naar de pastorie gefietst, waar we lekkere pannenkoeken hebben gegeten en het seizoen hebben afgesloten.

Dank aan alle vrijwilligers en aan iedereen die mee heeft gedaan aan de veiling!