Nieuws

Afscheidsreceptie vertrekkend kostersechtpaar Ressen

RESSEN – Dertien jaar lang hebben Sara en Dolf Thedinga met veel plezier allerlei uiteenlopende kosterswerkzaamheden verricht voor de protestantse kerk in Ressen. Ook waren zij gastheer en gastvrouw in de Kosterij; het naast de kerk gelegen Ressense gemeenschapshuis.

Vele kerkdiensten, maar ook concerten, cursussen, vergaderingen en lezingen waren er steeds in de kerk en de kosterij en vrijwel altijd werd men gastvrij door Sara en Dolf onthaald, met een hartelijk welkom, een lekker kopje koffie en een helpende hand. Na dertien jaar vonden Sara en Dolf het tijd voor een nieuwe stap in hun leven en zijn zij eind februari gestopt met hun werkzaamheden en naar Zetten verhuisd.

Namens de protestantse kerk van Ressen en stichting De Kosterij wordt hen op zondag 19 maart van 11.30 tot 14.30 uur een afscheidsreceptie in de kosterij aangeboden. Voorafgaande aan deze receptie wordt in de kerkdienst, die om 10.00 uur begint, aandacht worden gegeven aan het vertrek van Sara en Dolf.

Wij nodigen iedereen uit voor deze receptie, ook voor de kerkdienst, om Sara en Dolf te bedanken voor hun inzet, en hen ook een mooie, nieuwe levensfase toe te wensen.