Vacature

Administratief medewerker/officemanager kerkelijk bureau (16-20 uur per week)

Ben jij op zoek naar een dynamische administratieve functie binnen een kerkelijke gemeente die voor veel nieuwe uitdagingen staat? Beschik je over goede contactuele eigenschappen en word jij er blij van om aan het begin te staan van nieuwe ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sinds november 2021 is de 4-plek een gefuseerde protestantse gemeente van de PKN in de regio Nijmegen met drie kerken in Lent, Oosterhout en Ressen. Wij zijn in beweging en kiezen daarin ook voor het opstarten van een kerkelijk bureau.

Wat ga je doen?

Bijhouden van leden- en bijdragenadministratie; meewerken aan geldwervingsacties (onder andere Kerkbalans); behandelen van inkomende en uitgaande post; je bent een vraagbaak voor onze leden; je biedt praktische ondersteuning aan onze predikant, kerkelijk werker en de kerkenraad; je draagt bij aan een effici├źnt werkend kerkelijk bureau.

Wat heeft de functie jou te bieden?

Veel afwisseling en dynamiek; ruimte voor eigen inbreng en om jouw competenties en talent verder te ontwikkelen; flexibiliteit, werkdagen en -tijden in overleg. Je start met werken vanuit huis, maar de bedoeling is dat er een vaste werkplek op een centrale locatie wordt ingericht. Salarisschaal 4 van de arbeidsvoorwaardenregeling PKN.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent zorgvuldig, creatief en leergierig; je denkt graag mee met de inrichting en optimalisering van processen; je neemt eigen regie over jouw werkzaamheden; je bezit goede contactuele eigenschappen; je hebt MBO werk- en denkniveau; je hebt kennis van kantoorapplicaties als MS Office. Bij voorkeur ben je kerkelijk meelevend of heb je affiniteit met de kerk.

Voel jij je geroepen?

Stuur je sollicitatiebrief met CV voor 11 februari 2021 naar scriba@4-plek.nl.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag eerst meer weten?

Neem contact op met onze scriba Ilonka Hekkelman via scriba@4-plek.nl, of onze voorzitter van de kerkenraad Marlijn Brunnekreef via marlijn.brunnekreef@4-plek.nl